SÆRLIGE AFTENER
Efterårsferie
------
Menu
300,- pr. person
------
FORRET
Ravioli med spinat og ricotta, kantareller, smør, hvidvin, parmesan & salvie
HOVEDRET
Unghanebryst med majs, jordskokker & sauce sûpreme
DESSERT
Klassisk pære belle Hélène med hasselnødder, vaniljeis & bitter chokoladesauce
Mortensaften
------
Menu
400,- pr. person
------
FORRET
Røget laks med karamelliseret cikorie, friskost, valnødder, granatæble & urter
HOVEDRET
And à l’orange med selleripuré, stegt grønkål, appelsin & jus
DESSERT
Æbletærte med vaniljeis
Jul
------
Julespecials
Fra tirsdag den 11. november hver fredag, lørdag & søndag aften. Fra mandag den 1. december frem til jul alle dage.
------
PORCHETTA
Med selleripuré, confiterede jordskokker, bagte tomater & jus 195,-
AND A L'ORANGE
Med selleri, små gulerødder, kartofler & appelsinjus 225,-