SELSKABSMENUER
385,- pr. person
Første servering
BURRATA
Bagt fersken & serranoskinke
CEVICHE AF TUN
Kapers, passionsfrugt, frisésalat & koriander
TATAR
Artiskokcreme, kapers, mynte & parmesan
Anden servering
ORECCHIETTE
Ragù med tomater, hvidløg & parmesan
Tredje servering
PANNA COTTA
Med hindbærsauce
525,- pr. person
Første servering
BURRATA
Bagt fersken & serranoskinke
CEVICHE AF TUN
Kapers, passionsfrugt, frisésalat & koriander
TATAR
Artiskokcreme, kapers, mynte & parmesan
PROSCIUTTO DI PARMA
Saltede mandler & balsamico glaze
Anden servering
DAGENS FISK
Puylinser, løg, hvidløg, fennikel & oregano salmoriglio sauce
Tredje servering
TIRAMISU
Vaniljecreme, ladyfingers, likør & espresso
595,- pr. person
Første servering
BURRATA
Bagt fersken & serranoskinke
CEVICHE AF TUN
Kapers, passionsfrugt, frisésalat & koriander
TATAR
Artiskokcreme, kapers, mynte & parmesan
PROSCIUTTO DI PARMA
Saltede mandler & balsamico glaze
Anden servering
HELSTEGT STRIPLOIN ROYAL
Svampe, pommes purée & Madagaskar pebersauce
Trejde servering
TIRAMISU
Vaniljecreme, ladyfingers, likør & espresso
Family style julemenu
450,- pr. person
Gælder i perioden 11.11-22.12. Serveres fra +2 personer og skal bestilles 24 timer inden ankomst.
Forretter
RØGET LAKS
Med karamelliseret cikorie, friskost, valnødder, granatæble & urter
TATAR
Med artiskokcreme, kapers, mynte & parmesan
PISSALADIERE
Hovedretter
PORCHETTA
Med selleripuré, confiterede jordskokker, bagte tomater & jus
AND A L'ORANGE
Med selleri, små gulerødder, kartofler & appelsinjus
Dessert
PANNA COTTA
Med ris, vanilje, brændte mandler & kirsebær